Commforce, krachtige dienstverlener in B2B relatiemanagement

Tijd is kostbaar. U als ondernemer weet dat als geen ander. Het contact met potentiële of bestaande klanten kost tijd. Tijd die u niet altijd heeft of die u liever besteedt aan uw corecompetence. Dus waarom kiest u niet voor het uitbesteden van de contacten met (potentiële) klanten?

Geef het uit handen aan Commforce Business Services! Onze kracht is relatiemanagement, verkoopondersteuning en advies voor de business-to-businessmarkt. Zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan het echte werk.

Commforce Business Services is jong, ambitieus en inventief. Jong, omdat Commforce is opgericht door een gedreven jonge zakenvrouw met een frisse kijk op relatiemanagement. Ambitieus: we willen de beste in ons vak zijn. Inventief, omdat Commforce de dialoog aangaat met uw klanten en daar tijd voor neemt. Door te luisteren, gerichte vragen te stellen en te analyseren, krijgen we de werkelijke behoefte van prospects naar boven. We geven hen de ruimte om te reageren en nemen hen serieus.

Commforce werkt degelijk, betrouwbaar en resultaatgericht. We onderscheiden ons door een grondige voorbereiding, accurate uitvoering en zorgvuldige afhandeling. Door onze unieke aanpak zijn we uitstekend in staat om naadloos aan te sluiten op de attitude van uw organisatie. In overleg met u ontwikkelt Commforce een plan van aanpak, vervolgens wordt u bij alle fasen van het proces nauw betrokken. Zo creëren we samen de ideale voedingsbodem voor uw succes!

De kracht van Commforce: professioneel en inventief in klantwerving
en klantbehoud.