Commforce Business Services levert de volgende diensten:

Relatiemanagement

Bij Commforce Business Services is het contact met uw potentiële klant in vertrouwde handen. We zijn ervan overtuigd dat goed luisteren naar de wensen en behoeften van uw klant en het analyseren ervan een stevige basis legt voor een nieuwe relatie, die u verkoopkansen biedt. Kennis van uw organisatie en die van uw klant en van de communicatie- en relatiepatronen daarbinnen is van groot belang voor een goede relatie. Door een gedegen voorbereiding heeft Commforce die kennis.

We stellen een gestructureerd plan van aanpak op om op een inventieve en respectvolle manier leads te genereren en nieuwe klanten te werven. Daarnaast onderhouden we contact met uw bestaande relaties en signaleren veranderingen in hun wensen of behoeften, zodat u hier tijdig op kunt inspelen.

Verkoopondersteuning

Commforce Business Services ondersteunt u graag bij de verkoop van uw producten of diensten. Telefonisch benaderen wij sus- en prospects op een respectvolle en professionele manier. Ook de follow-up nemen we graag van u over. Denk bijvoorbeeld aan administratieve processen zoals het verzenden van informatie per post of per e-mail en het maken van bezoekafspraken. Maar ook het schriftelijk bevestigen van afspraken, de agendaplanning en de after sales.

Advies

Commforce Business Services brengt kracht in uw commercie! Als u voldoende tijd en mankracht hebt voor het relatiemanagement van uw organisatie, helpen wij u graag bij het versterken hiervan. We adviseren u over het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten. Kortom: met Commforce Business Services als coach realiseert u zélf optimale verkoopkansen.

Benieuwd wat Commforce voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd voor u!